Jäätelönmyyjiä Senaatintorille ja Kaivopuistoon

Onko kesä lempivuodenaikasi ja jäätelö lempiherkkusi? Oletko 15 vuotta täyttänyt, todella asiakaspalveluhenkinen, erityisen reipas, luotettava ja oma-aloitteinen? Löytyykö persoonastasi aurinkoisuutta ja sosiaalisuutta? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, hae meidän huippuun jäätelötiimiimme!

Jäätelönmyyjän työssä meillä korostuu se, että sinulta löytyy intoa palvella jokainen asiakas yksilöllisesti ja hymy huulessa. Työ on osittain täysin itsenäistä, joten vastuullinen ote työntekoon on välttämätöntä. Työyhteisömme haluamme rakentaa reippaista ja ystävällisistä tiimipelaajista. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on nimenomaan se, että asenne uuden oppimiseen ja työn tekemiseen ovat kohdallaan! Saat tarvittavan perehdytyksen tehtäviisi. Hygieniapassi tulee olla hankittu tai hankkia viimeistään ennen työtehtävien alkua. Asiakkaiden kanssa tulee pystyä kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvitsemme työntekijöitä koko kesäksi. Kausi alkaa huhti-toukokuussa ensimmäisten aurinkoisten jäätelökelien saapuessa ja loppuu syyskuulla syyskelien tultua Suomeen.

Vastuullisille ja tunnollisille työntekijöille meillä on vastineeksi tarjota luotettava ja pidetty työnantaja. Meille on erittäin tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssään, ja saa parhaat mahdolliset eväät siihen, että voi loistaa työssään! Tuemme yksilöiden vahvuuksia ja omalla aktiivisuudella on mahdollisuus myös vaikuttaa asioihin. Noudatamme alan työehtosopimusta.

Lähetä videohakemuksesi ja CV:si 31.3. mennessä. Tarvitsemme työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin aikavälille 27.4.- 2.9.2018. Huomioimme ainoastaan videohakemukselliset hakemukset, joissa on mukana oikeaoppinen CV. Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan yhteydessä kahden viikon sisällä videohakemuksen lähettämisestä. Vakuuta meidät videohakemuksellasi, miksi juuri sinä olisit huipputekijä tiimiimme tulevaksi kesäksi tekemään kaikkien aikojen jäätelökesää 2018!